Egyiptomi színésznőkbe kötöttek bele Budapesten a fejkendőjük miatt

2018 május 30., szerda 8:05
438

Belekötött két egyiptomi színésznőbe egy magyar férfi a Felhők felett című egyiptomi tévésorozat budapesti forgatásán. A Cairo Scene beszámolója szerint Heba és Mona Abdel Ghany pont arról forgattak jelenetet, hogy a karaktereiket inzultus éri, mert fejkendőt viselnek, amikor a járókelő magyar kiabálva kérte ki magának, hogy a nőkön fejkendő van.

A történteket az Index érdeklődésére a forgatást szervező magyar cég, az Amego Film vezetője is megerősítette. Osvárt Andrea, a cég alapítója szerint valóban történt egy kisebb inzultus, de ennek során fizikai kontaktus nem volt - ezt amúgy senki sem állította.

"Bár én épp egy másik helyszínen voltam, egy olyan esetről tudok, amikor valaki kérdezősködni kezdett, hogy mit csinálnak, mert neki ez nem tetszik. Sajnos lehetséges, hogy a bőrszín miatt volt, hogy a forgatás közben úgy éreztük, a környéken nem szívesen látták, ha ötnél több arab ember jelenik meg valahol" - fogalmazott Osvárt Andrea.

Osvárt tudomása szerint végül egy taxisofőr magyarázta el a kötekedőnek, hogy amit lát, az filmforgatás.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt