Büdös utas miatt hajtott végre kényszerleszállást egy repülőgép

ÉLET
2018 június 01., 04:05
comments 121

Hollandiából a Kanári-szigetekre tartott a Transavia egyik járata, de végül le kellett szállnia a portugáliai Faróban, mert egy utas olyan büdös volt, hogy többen elhányták magukat, volt, aki el is ájult. Az emberek arra panaszkodtak, hogy utastársuk testszaga olyan erős volt, mintha hetek óta nem mosakodott volna. A légikísérők végül a vécében próbálták meg elkülöníteni a problémás férfit, de így is kénytelenek voltak félbeszakítani a repülést. A légitársaság közlése szerint egészségügyi okokból kellett kényszerleszállást végrehajtani. Szóvivőjük hozzátette, a valósághoz tartozik, hogy a férfi valóban roppant rossz szagú volt.

Érdekesség, hogy ugyanez a fapados légitársaság idén már egyszer hasonló kalamajkába keveredett, akkor egy fingós utas miatt hajtottak végre kényszerleszállást.

(Mirror)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.