Büdös utas miatt hajtott végre kényszerleszállást egy repülőgép

Hollandiából a Kanári-szigetekre tartott a Transavia egyik járata, de végül le kellett szállnia a portugáliai Faróban, mert egy utas olyan büdös volt, hogy többen elhányták magukat, volt, aki el is ájult. Az emberek arra panaszkodtak, hogy utastársuk testszaga olyan erős volt, mintha hetek óta nem mosakodott volna. A légikísérők végül a vécében próbálták meg elkülöníteni a problémás férfit, de így is kénytelenek voltak félbeszakítani a repülést. A légitársaság közlése szerint egészségügyi okokból kellett kényszerleszállást végrehajtani. Szóvivőjük hozzátette, a valósághoz tartozik, hogy a férfi valóban roppant rossz szagú volt.

Érdekesség, hogy ugyanez a fapados légitársaság idén már egyszer hasonló kalamajkába keveredett, akkor egy fingós utas miatt hajtottak végre kényszerleszállást.

(Mirror)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.