Kanye Westet 39 éves korában diagnosztizálták mentális betegséggel

Megjelent Kanye West új albuma, a ye, ezért interjút csinált vele egy rádiós műsorvezető, Big Boy. Elég személyes témákat is érintettek, és egy ponton Kanye feltételezett mentális betegségei is szóba kerültek. 

„Annyira áldottnak és kivételezettnek érzem magam, elvégre gondolj azokra az emberekre, akik mentális betegségtől szenvednek, és nem születtek Kanye Westnek, nem írhatják meg azt az albumot olyan királyra, mint én […]”

Kanye elmondja, hogy 39 éves volt, amikor diagnosztizálták nála a betegséget. Hogy pontosan mit, az nem is érdekes, mert a lényeg, hogy ez az ő életében

„nem fogyatékosság, hanem szupererő.”

Kanye azt is elmagyarázta, miért lett ye az album címe:

„Azt hiszem, a ye a leggyakrabban használt szó a Bibliában [a határozott névelő (the) archaikus formája], és a Bibliában azt jelenti, 'te', szóval én te vagyok, én mi vagyunk, mi vagyunk azok. Kanye-tól, ami azt jelenti, az egyetlen, a ye-ig jutottunk – gyönyörű tükörképe a bennük lakozó jónak, rossznak, összezavarodottnak, mindennek. Az album visszatükröződése annak, amik mi vagyunk. (Hypebeast)


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.