Kanye Westet 39 éves korában diagnosztizálták mentális betegséggel

Megjelent Kanye West új albuma, a ye, ezért interjút csinált vele egy rádiós műsorvezető, Big Boy. Elég személyes témákat is érintettek, és egy ponton Kanye feltételezett mentális betegségei is szóba kerültek. 

„Annyira áldottnak és kivételezettnek érzem magam, elvégre gondolj azokra az emberekre, akik mentális betegségtől szenvednek, és nem születtek Kanye Westnek, nem írhatják meg azt az albumot olyan királyra, mint én […]”

Kanye elmondja, hogy 39 éves volt, amikor diagnosztizálták nála a betegséget. Hogy pontosan mit, az nem is érdekes, mert a lényeg, hogy ez az ő életében

„nem fogyatékosság, hanem szupererő.”

Kanye azt is elmagyarázta, miért lett ye az album címe:

„Azt hiszem, a ye a leggyakrabban használt szó a Bibliában [a határozott névelő (the) archaikus formája], és a Bibliában azt jelenti, 'te', szóval én te vagyok, én mi vagyunk, mi vagyunk azok. Kanye-tól, ami azt jelenti, az egyetlen, a ye-ig jutottunk – gyönyörű tükörképe a bennük lakozó jónak, rossznak, összezavarodottnak, mindennek. Az album visszatükröződése annak, amik mi vagyunk. (Hypebeast)


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.