Kanye Westet 39 éves korában diagnosztizálták mentális betegséggel

2018 június 3., vasárnap 11:02
144

Megjelent Kanye West új albuma, a ye, ezért interjút csinált vele egy rádiós műsorvezető, Big Boy. Elég személyes témákat is érintettek, és egy ponton Kanye feltételezett mentális betegségei is szóba kerültek. 

„Annyira áldottnak és kivételezettnek érzem magam, elvégre gondolj azokra az emberekre, akik mentális betegségtől szenvednek, és nem születtek Kanye Westnek, nem írhatják meg azt az albumot olyan királyra, mint én […]”

Kanye elmondja, hogy 39 éves volt, amikor diagnosztizálták nála a betegséget. Hogy pontosan mit, az nem is érdekes, mert a lényeg, hogy ez az ő életében

„nem fogyatékosság, hanem szupererő.”

Kanye azt is elmagyarázta, miért lett ye az album címe:

„Azt hiszem, a ye a leggyakrabban használt szó a Bibliában [a határozott névelő (the) archaikus formája], és a Bibliában azt jelenti, 'te', szóval én te vagyok, én mi vagyunk, mi vagyunk azok. Kanye-tól, ami azt jelenti, az egyetlen, a ye-ig jutottunk – gyönyörű tükörképe a bennük lakozó jónak, rossznak, összezavarodottnak, mindennek. Az album visszatükröződése annak, amik mi vagyunk. (Hypebeast)


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt