Benézett egy medve Abonyba, az általános iskola kertjén keresztül távozott

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Többen is látták a Szolnokhoz közel fekvő településen kóborló állatot hétfő hajnalban - írja a Bors. A medve a szemtanúk szerint békésen ballagott a házak között, végül az iskola kertjén keresztül távozott is. A lapnak nyilatkozó helybéliek közül többen is hívták a rendőrséget, de nem hittek nekik, és „medvének látszó tárgyként” kezelték az ügyet. Abonyi Pétert nagyon feldúlta a kapujukon hajnalban bepillantó medve, mint mondta,

„a legrosszabb gyermekkori rémálmom valósult meg. 

Akkoriban visszatérő álmom volt, hogy megkerget a medve. de hogy mit keres itt az Alföldön, az jó kérdés.” Az úr amiatt is nagyon aggódott, hogy bele ne fusson egy biciklis az állatba, mert hajnalban sokan közlekednek így arrafelé.

Egyre gyakrabban látnak Magyarországon medvéket, legutóbb Füzesabonyban nézett körül egy, májusban meg Nógrádban, a vasúti síneknél gondolkozott el egy példány. (Amennyiben mélyebben érdeklik a nógrádi medveészlelések, ajánljuk a vonatkozó Facebook-oldalt.)

Arra az esetre, ha ön futna össze egy medvével, meleg szívvel ajánljuk a Bükki Nemzeti Park ajánlásait arra vonatkozóan, mit tegyen, és mit ne.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.