Megvan az abonyi medve, hajnalban elkábítják

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Random medveFotó: Soren Wolf / Flickr CC BY-ND 2.0

A 444 olvasója, Imre jelezte nekünk, hogy az Abonnyal szomszédos Kocsér falu egyik tehenészetével szemben található erdőben megtalálták azt a medvét, amelyik hétfőn hajnalban kis híjján halálra rémisztette a Pest megyei település lakóit. 

Az állatot az erdőben őrzik, és várhatóan - miután felkelt - valamikor a hajnali órákban kábítják el altatólövedékkel. 

A helyi ügyekben jártas miabonyunk.hu is úgy tudja, hogy az állat a tehenészettel szemben pihen és valamikor 4 tájékában lövik majd meg. Az nem világos, hogy utána hova szállítják az állatot. A lap szerint egy nagyjából három éves kan medvéről van szó. 

A medve hétfő hajnalban tűnt fel a Szolnokhoz közeli településen, békésen végigballagott a településen, végül a helyi iskola kertjén keresztül távozott. A helyiek közül többen bejelentést tettek a rendőrségen, de ott csak sokadjára hitték el a történetet. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.