Végre otthonra talált a vak tacskó és a pitbullja

ÁLLAT
2018 június 05., 09:54
comments 38

A Virginia állambeli Richmond Animal Care legvalószerűtlenebb párosa volt eddig O.J., a vak tacskó, és pajtása és segítője, Dozer, a pitbull. A két kutya nem a menhelyen barátkozott össze, előtte is együtt éltek, de miután gazdájuk hajléktalanná vált, kénytelen volt megválni tőlük. Mióta a tacskó elveszítette a látását, Dozer az egyetlen segítsége, aki megakadályozza, hogy folyton nekimenjen dolgoknak, és akivel együtt esznek, együtt alszanak, és együtt játszanak. Ezért nem is akarták szétválasztani őket, csak közösen voltak örökbe fogadhatóak. Volt is egy jelentkező, de később kiderült, hogy neki csak a pitbull kellett, O.J-t pedig leadta egy másik menhelyen. Szerencsére a tacskó és a pitbull is visszakerült a richmondi menhelyre, és most úgy tűnik, végre megoldódik az életük: pénteken egy helyi család vette magához a párost.

Frissíts: A kutyák roppant népszerűen letten az interneteken, így a gazdák engedtek a nyomásnak, és már Instagramon is lehet követni további sorsukat.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.