Kólaízű, de víznek látszó italt dob piacra a Coca-Cola

gasztronómia
2018 június 07., 14:33
comments 170

Úgy látszik, nem csupán áprilisi tréfának, inkább piackutatásszerűségnek szánta a cég, amikor idén április elsején a Láthatatlan kóla bevezetéséről szóló hír jelent meg Japánban. Június 11-én már kapható lesz országban a víznek látszó, 0 kalóriát tartalmazó Coca-Cola Clear, ami ránézésre pont olyan, mint a víz. A Sora News szerzői megkóstolták az italt, és azt írják, az íze alig különbözik a sima kóláétól. Hogy más országokban is kapható lesz-e, még nem lehet tudni.

A Coca-Cola márciusban jelentette be, hogy 125 év után, szintén Japánban piacra dobják a cég első alkoholos italát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.