Medvehúst is sütnek a sepsiszentgyörgyi barbecue fesztiválon

Hétvégén rendezik meg a I. Transylvanian BBQ Festivalt, amelyen hét csapat versenyez majd Sepsiszentgyörgy központjában.

Erről nyilatkozott a Transindexnek Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke, aki azt is elárulta, hogy nem csak sertéslapocka és marhaszegy kerül majd a rácsokra, hanem:

„A hétvégi barbecue fesztivál remek lehetőséget ad arra, hogy a helyi alapanyagok felhasználásával újfajta ízvilággal ismerkedjünk meg, valamint újszerű értelmezést adjunk az 

akár vaddisznó- és medvehúsból elkészített ételeknek is, 

ugyanis a csapatok a csirke, sertésoldalas, sertéslapocka, marhaszegy mellett a meglepetés kategóriában a nálunk vadon élő állatok húsából is készítenek ínyencségeket”.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.