Elmarad a meccs, mert az egész csapat a bukaresti tüntetésre megy

sport
2018 június 08., 19:04
comments 78

Szombaton játszotta volna a 4. ligás FC U Craiova focicsapata a szezon utolsó meccsét, de ellenfele, a házigazda Jiul Podari közölte, ne jöjjenek, nem lesznek a stadionban. 

A csapat összes játékosa és a teljes személyzet Bukarestbe megy tüntetni, odaadják a három pontot,

írja a Főtér. A román fővárosban összesen 14 megmozdulást hirdettek meg, a legnagyobb és legabszurdabb a kormány vezető erejét adó Szociáldemokrata Párt megmozdulása, ami nem szól másról mint a 

Liviu Dragnea pártelnök korrupciós ügyei miatt az utcára vitt tömeggel nyomást gyakorolni a vele szemben eljáró hatóságokra, bírákra.

A PSD komoly nyomást helyezett vidéki szervezeteire a minél nagyobb tömeg Bukarestbe szállítása miatt, sok helyen számoltak be arról, hogy az állami szférában dolgozóknak kötelezővé tették a részvételt. De szombaton mindenki megtalálja a számítását a román fővárosban,

lesz Pride és Normalitás menete,

utóbbit az Új Jobboldal nevű formáció szervezte.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.