Elmarad a meccs, mert az egész csapat a bukaresti tüntetésre megy

Szombaton játszotta volna a 4. ligás FC U Craiova focicsapata a szezon utolsó meccsét, de ellenfele, a házigazda Jiul Podari közölte, ne jöjjenek, nem lesznek a stadionban. 

A csapat összes játékosa és a teljes személyzet Bukarestbe megy tüntetni, odaadják a három pontot,

írja a Főtér. A román fővárosban összesen 14 megmozdulást hirdettek meg, a legnagyobb és legabszurdabb a kormány vezető erejét adó Szociáldemokrata Párt megmozdulása, ami nem szól másról mint a 

Liviu Dragnea pártelnök korrupciós ügyei miatt az utcára vitt tömeggel nyomást gyakorolni a vele szemben eljáró hatóságokra, bírákra.

A PSD komoly nyomást helyezett vidéki szervezeteire a minél nagyobb tömeg Bukarestbe szállítása miatt, sok helyen számoltak be arról, hogy az állami szférában dolgozóknak kötelezővé tették a részvételt. De szombaton mindenki megtalálja a számítását a román fővárosban,

lesz Pride és Normalitás menete,

utóbbit az Új Jobboldal nevű formáció szervezte.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.