Kifütyülték a német szurkolók az Erdogannal pacsizó Gündogant

sport
2018 június 08., 20:48
comments 129

Kifütyülték a német szurkolók Ilkay Gündogant a válogatott pénteki, szaúdiak elleni barátságos mérkőzésén. A török származású játékost nem csak akkor véleményezték mikor becserélték, hanem minden egyes labdaérintésénél. A német drukkerek nem bocsátották meg a Manchester City középpályásának május végi találkozóját a török elnökkel, Recep Tayyip Erdogannal. Gündogan a dedikált mezét azzal az üzenettel adta át, hogy 

"nagy tisztelettel az elnökömnek.”

link Forrás

Emlékezetes: a Gündogan mellett Özil találkozott még Erdogannal, amiből hatalmas balhé lett Németországban. A szövetség elhatárolódott a játékosoktól, egy felmérés szerint 

a németek 66,2 százaléka gondolta úgy, hogy kárt okoztak a labdarúgó-válogatottnak azzal, hogy a török elnökkel pacsiztak.

A német válogatott amúgy 2-1-re verte Szaúd-Arábiát. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.