Meg sem kottyant Orbán Viktornak a 345 ezer forintos bírság

politika
2018 június 08., 05:13
comments 96

Orbán Viktort a választási kampányban 345 ezer forintra büntette az NVB, amiért a választások előtt óvodásokkal kampányolt.  A miniszterelnök láthatóan zokon vette a büntetést, egy saját Facebook-oldalára posztolt videón háromszor is megalázta miatta Patyi Andrást, az NVB elnökét, de azért befizette a pénzt.

A bírság jelentős pénzösszeg ahhoz képest, hogy az ország miniszterelnökének mekkora megtakarítása van. Januári vagyonnyilatkozata szerint ugyanis Orbánnak mindössze 993 ezer forint a spórolt pénze.

Úgy látszik azonban, hogy Orbánnak meg sem kottyant a bírság:

az új országgyűlés megalakulása miatt új vagyonnyilatkozatot kellett kitöltenie, ebből pedig kiderül, hogy január vége óta csak 48 ezer forintot költött el a megtakarításából.

Emellett pedig még a 2002-es, feleségével közös lakáshitelét is törlesztette 600 ezer forinttal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.