Novák Előd is kilépett a Jobbikból, hogy Toroczkaival új mozgalmat indítson

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"A párt első alapszervezetének alapító tagjaként búcsúzom a Jobbiktól, de nem búcsúzom a bajtársaktól, hiszen utunkat folytatjuk az Alapító Nyilatkozatunk által kijelöltek szerint," közölte Facebook-oldalán Novák Előd. Szerinte az utóbbi időben "súlyos identitásvesztés alakult ki a Jobbikban, és színtelen, szagtalan, íztelen pártnak amúgy sincs jövője. Nekünk viszont küldetésünk van." Bejelentette: június 23-án Ásotthalomra várják azokat, akiknek elegük van „zászlóbontó gyűlésére”.

Miután kiderült, hogy a Jobbik kizárja a pártból Toroczkai Lászlót, hat politikus hagyta ott a pártot. A 24.hu összesítése szerint eddig

  • Dúró Dóra és férje, 
  • Devecser polgármestere, Ferenczi Gábor,
  • Szmik Lajos, Győrújbarát képviselő-testületének tagja 
  • Szabó Ákos, a Jobbik nagykátai alapszervezetének elnöke
  • és a lepsényi szervezet vezetője, Gieber Lajos lépett ki.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.