298 üres széket állítottak fel az orosz követségnél az MH17 utasainak hozzátartozói

298 üres szék emlékeztetett az MH17 katasztrófájának áldozataira Oroszország hágai nagykövetsége előtt. A Malaysian Airlines gépét 2014. július 17-én lőtték le az oroszok által irányított szeparatisták Ukrajna fölött. Az Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó járat utasainak többsége holland állampolgár volt, mindannyian életüket vesztették.

Az áldozatok hozzátartozói „Igazságot az MH17-nek!” táblát tartva vonultak az orosz nagykövetséghez, amely előtt felállították a 298 üres széket, és rózsákat helyeztek el rajtuk.

A holland külügyminiszter nemrég jelentette be, hogy a nemzetközi nyomozócsoport (JIT) megállapításai alapján Hollandia és Ausztrália immár meggyőződött róla, hogy Oroszország a felelős annak a Buk létesítménynek a bevetéséért, amellyel lelőtték az MH-17-est. Oroszország ezt a kezdetektől tagadja, és a modern médiatörténet egyik legnevezetesebb hazugságkampányát indította el, hogy másokra hárítsa a felelősséget és összezavarja a Nyugatot. (via BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.