Putyin a kínai elnöknek ajándékoz egy szaunát

Putyin szóvivője árulta el, hogy péntek este a Kínában vendégeskedő orosz elnök bemutatta Hszi Csin-pingnek annak a kisebb ház nagyságú szaunának a látványtervét, amit ajándékba ad kedves kollégájának. Mutatott neki egy kis fadarabot is, hogy lássa, milyenből fából készülnek majd a gerendái. 

Itt még csak hokiznakFotó: NG HAN GUAN/AFP

„A kínai fél kiválasztja a helyet, és a szakembereink ott fogják összeácsolni” - mondta Peszkov szóvivő. Az orosz fürdőként is ismert szauna gerendái kétszáz éves altaji cédrusból készülnek. Tavalyelőtti pekingi látogatásán Putyin egy doboz fagylaltot ajándékozott Hszi Csin-pingnek, mert ő korábban megemlítette, hogy szereti az orosz fagylaltot - emlékeztet az MTI.

Putyinnak amúgy van egy jó sztorija Gerhard Schröder volt német kancellárról. E szerint együtt izzadtak éppen a szaunában, amikor az kigyulladt, de az orosz állami cégek által pénzelt német politikus először kiitta a sörét, és csak utána hagyta el a szaunát. Igaz történet - bizonygatta Putyin.


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.