Három aranyérmet, két ezüstöt és két bronzot nyertek a magyar kajak-kenusok a belgrádi Eb-n

sport
2018 június 10., 10:31
comments 50

A magyar versenyzők három aranyérmet, egy ezüstöt és egy bronzot szereztek vasárnap délelőtt a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokság 500 méteres döntőiben.

Kozák Danuta a célban a női kajak egyesek 500 méteres versenyének döntőjében a Rio de Janeiró-i nyári olimpián a Rodrigo de Freitas Lagúnában 2016. augusztus 18-án. A magyar kajakos megvédve címét aranyérmet nyert.
photo_camera Kozák Danuta a célban a női kajak egyesek 500 méteres versenyének döntőjében a Rio de Janeiró-i nyári olimpián a Rodrigo de Freitas Lagúnában 2016. augusztus 18-án. A magyar kajakos megvédve címét aranyérmet nyert. Fotó: Kovács Tamás

A gyereke születése után a nemzetközi versenyekre most visszatérő Kozák Danuta a K-1-es, míg a címvédőként indult Balla Virág, Devecseriné Takács Kincső duó a C-2-es versenyt nyerte meg magabiztosan, a Mozgi Milán, Somorácz Tamás kettős pedig szoros versenyben, meglepetésre lett a leggyorsabb K-2-ben.

A nők hasonló számában Medveczky Erika és Csipes Tamara 2. lett.

Frissítés: Kozák Danta K-1 200 méteren ezüstérmet szerzett, Balla Virág pedig C-1 200 méteren lett bronzérmes.

A bronzérmet a Tótka Sándor, Molnár Péter, Dudás Miklós, Kuli István összeállítású férfi kajaknégyes szerezte.

A Hajdu Jonatán, Fekete Ádám kenus duó 4., a kajakos Kopasz Bálint 9. lett 500 méteren. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.