Már most lezárták a Bem rakpartot Budapest leggyűlöltebb rendezvénye miatt

bűnügy
2018 június 10., 16:58
comments 169

Újra itt a nyár, és mint minden nyáron, ismét jön a rettenetes Red Bull Air Race, a rendezvény, ami nemcsak pokollá teszi a városban lakók életét, de a megrendezése még simán ráfizetéses is lehet a fővárosnak.

photo_camera Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

A rendezvény június 23-án és 24-én zajlik majd, de a Bem rakpartot már június 10-én lezárták a Batthyány tér és a Vitéz utca között, ahogy arról az MTI fotója is tanúskodik. Az útszakaszról a forgalmat elvben a kétirányúsított Fő utcába terelik át.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.