Odáig fajult a két férfi közlekedési vitája, hogy az egyik leszarta a másikat

Henry George Weaver New Tripoli-i lakos egy kerületi bíróságon zaklatási váddal néz szembe, miután egy közlekedési vitában összekülönbözött egy másik sofőrrel, és állítólag leszarta.

Mármint nem abban az értelemben, hogy feladta a vitát, nem fordított több figyelmet a vitapartnerére, hanem szó szerint rászart.

A Pennsylvaniai Állami Rendőrség tömör sajtóközleményben adta hírül, hogy:

„A vádlott és az áldozat egy közlekedési vitába keveredett, ami odáig vezetett, hogy a vádlott ráürített az áldozatra.”

A vita péntek este 8:45-kor robbant ki a 309-es és a 100-as út kereszteződésében, Heidelberg Townshipben – derült ki a rendőrségi tájékoztatásból.

Az inkriminált kereszteződés.Fotó: Google Street View

A közlemény sajnos nem tér ki arra, hogy ki volt az áldozat, hány éves a vádlott, és hogy mi váltotta ki a veszekedést, pláne a végkifejletét. (Lehigh Valley Live)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.