Újabb bronz gerillaszobor jelent meg Budapesten, egy bűntény áldozatául esett rágcsáló fekszik Columbo szobra mellett

  • A Széll Kálmán téri Mekk Elek mellett még egy vicces, gerillamódszerrel elhelyezett bronzszobor jelent meg Budapesten
  • A Falk Miksa utca legelején, a bronz Columbo és a bronz kutyája mellett
  • A szobor egy különös, nyilvánvalóan bűntény áldozatául esett lényt ábrázol

Ha már megint Kolodko Mihály volt a tettes, akkor a miniszobrairól híres kárpátaljai szobrász igazán nagyot fut mostanában Budapesten. Alig fogtuk fel, hogy a felújítása óta vicces kis szobrokban amúgy is gazdag Széll Kálmánra beköltözött az arasznyi Mekk Mester, máris egy újabb városlakóval ismerkedünk.

Róla már abból nyilvánvaló, hogy megölhették, mert a bűnügyi helyszínelésnél szokásos, krétával rajzolt vonal veszi körül a Falk Miksa utcai flaszteron:

Az állat pár méterről, első pillantásra egyértelműen gyermekkorom egyik leggyakrabban észlelt vadállatára, az autók által kilapított döglött békára emlékeztet. Közelebbről viszont észreveszi az ember, hogy szép dús szőrfarka van:

Enyhén mókusszerű rágcsálófeje krumpliorral:

A mancsában pedig holtában is pisztolyt szorongat:

A kérdés nyilván az, hogy mi történt? Öngyilkos lett volna? Megölték? Ha igen, kinek lehetett indítéka? Ki egyáltalán az áldozat? Ha tudsz vagy akár csak sejtesz is valamit, kérlek súgd meg az infót a szilyl kukac 444.hu címre.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.