Julen Lopetegui lett Zidane utódja a Real Madrid kispadján

A spanyol válogatott szövetségi kapitánya a világbajnokság után lesz a Real Madrid edzője, ezt a klub jelentette be kedd délután. A Bajnokok ligáját idén ismét megnyerő Zinedine Zidane május legvégén jelentette be, hogy távozik a csapattól. 

Fotó: Vitaliy Timkiv/Sputnik

Lopetegui játékosként kapus volt, majd edzőként többek között a spanyol U-19-es és az U-21-es válogatottal is nyert trófeákat, majd 2014-től az FC Porto edzője volt, de itt nem ért el nagy sikereket. 2016-ban, menesztése után a távozó Vicente del Bosque utódja lett a spanyol kispadon. Most hároméves szerződést írt alá a Real Madrid. (Marca)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.