Julen Lopetegui lett Zidane utódja a Real Madrid kispadján

sport
2018 június 12., 13:06

A spanyol válogatott szövetségi kapitánya a világbajnokság után lesz a Real Madrid edzője, ezt a klub jelentette be kedd délután. A Bajnokok ligáját idén ismét megnyerő Zinedine Zidane május legvégén jelentette be, hogy távozik a csapattól.

photo_camera Fotó: Vitaliy Timkiv/Sputnik

Lopetegui játékosként kapus volt, majd edzőként többek között a spanyol U-19-es és az U-21-es válogatottal is nyert trófeákat, majd 2014-től az FC Porto edzője volt, de itt nem ért el nagy sikereket. 2016-ban, menesztése után a távozó Vicente del Bosque utódja lett a spanyol kispadon. Most hároméves szerződést írt alá a Real Madrid. (Marca)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.