Julen Lopetegui lett Zidane utódja a Real Madrid kispadján

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A spanyol válogatott szövetségi kapitánya a világbajnokság után lesz a Real Madrid edzője, ezt a klub jelentette be kedd délután. A Bajnokok ligáját idén ismét megnyerő Zinedine Zidane május legvégén jelentette be, hogy távozik a csapattól. 

Fotó: Vitaliy Timkiv/Sputnik

Lopetegui játékosként kapus volt, majd edzőként többek között a spanyol U-19-es és az U-21-es válogatottal is nyert trófeákat, majd 2014-től az FC Porto edzője volt, de itt nem ért el nagy sikereket. 2016-ban, menesztése után a távozó Vicente del Bosque utódja lett a spanyol kispadon. Most hároméves szerződést írt alá a Real Madrid. (Marca)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.