Hollik István most már bevándorláspártinak gondolt embereket is felmatricázna

politika
2018 június 13., 09:01
comments 309

Kevesebb mint 24 órája indult a Fidesz-KDNP szóvivőjének, Hollik Istvánnak új kampánya, amiben tegnap kiragasztott egy "Amnesty International" feliratú fehér A4-es lapot egy belvárosi ház kapujára, ahol az AI irodája is található, majd erre a lapra ráragasztott egy "Bevándorlást támogató szervezet" feliratú matricát.

Karácsony Gergely zuglói polgármester, aki az MSZP miniszterelnök-jelöltje volt, pár órája azzal osztotta meg Facebookon a Hollik akciójáról szóló hírt, hogy

„Hollik István hajbeültetése sikeres volt. Meg kellene próbálni az agybeültetést is.”

Nem kellett sokat várni a válaszra.

„Karácsony Gergely bukott miniszterelnök-jelölt megsértődött mert ő nem kapott tegnap bevándorláspárti matricát. Ezért üzenem neki: nyugodj meg, félretettem neked is egyet!”

- írja a jobboldali politikus, aki azután esett ki idén a parlamentből, hogy az LMP-s Csárdi Antal megverte egyéniben a belvárosban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.