Fidesz: az Aquarius egy Soros-hajó

elmebaj
2018 június 15., 14:07
comments 200

Az Aquarius migránshajó egy „Soros-hajó” - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken Budapesten. Hidvéghi Balázs sajtótájékoztatón kiemelte: nem ez az egy ilyen hajó működött az elmúlt időszakban, iparszerűen zajlik évek óta az a gyakorlat, hogy a Soros-hálózat hajói kvázi együttműködve az embercsempészekkel szállítják át Európába az emberek tömegeit - tudósít az MTI.

Az Aquarius fedélzete, még májusban, akkor kimentett emberekkel
photo_camera Az Aquarius fedélzete, még májusban, akkor kimentett emberekkel Fotó: LOUISA GOULIAMAKI/AFP

A szóvivő arra nem tért ki, hogy az Aquarius miért Soros-hajó, de ha tippelnem kéne, akkor az a lényeg, hogy a hajót működtető Orvosok Határok Nélkül (MSF) korábbi vezetője állítólag jóban van Sorossal. Legalább is ezt írta korábban a Magyar Idők - igaz, ugyanott arra is utalgattak, Soros emberei robbantották ki az ebolajárványt Sierre Leonéban.

Olaszország vasárnap megtagadta a francia Sos Mediterranée és az Orvosok Határok Nélkül civilszervezetek által működtetett, 629 migránst szállító mentőhajó kikötését. A hajót Spanyolország fogadja be, ahonnan Franciaország is átvállal menekülteket. Orbán Viktor kedden azt mondta, Olaszország ezzel a lépésével bebizonyította, hogy a tengeri határokat meg lehet védeni. Másnap Olaszország engedélyezte egy 900 migránst szállító hajó kikötését.

19.50 NAGYON FONTOS FRISSÍTÉS!

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.