Nagyon észnél volt az egyik portugál, nehogy Ronaldo ölelgetése közben gólt kapjanak a spanyoloktól

A vébé eddig legjobb meccsén úgy alakult ki a 3-3-as döntetlen, hogy Ronaldo a 88. percben egyenlített szabadrúgásból. Aztán kiszalad az oldalvolnalhoz ünnepelni.

A csapattársai követték, de Fonte nem ölelgethette az oldalvonalon túlra kisodrodó Ronaldót, mert az egyik csapattársa (talán Moutinho, talán Cedric, a felvételen nem látható pontosan) ráparacsnolt, hogy legalább ő maradjon a pályán belül. 

Itt látszik a jelenet közelebbről:

Elvileg a spanyolok gyorsan elvégezhették volna a középkezdést, mert egy portugál sem lett volna a térfelükön, ha Fonte is Ronaldo nyakába borul. 

Fonte magában örülFotó: WANDER ROBERTO/Agência Estado

De aztán megkapta a pacsit:

Fotó: Zhong zhenbin/Imaginechina

Ritka sportszerűtlen dolog lett volna elvégezni így a középkezdést, aligha húzták volna meg a spanyolok, ugyanakkor szabályszerű, a portugálok pedig nem akartak kockáztatni.

Volt már rá példa, 2015-ben egy utánpótlástornán Gibraltár lepte meg ezzel az örömködő macedónokat.

A bíró elengedte a középkezdést és megadta a gólt, ezzel pedig a tornát is megnyerték a gibraltáriak.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.