Orbán Viktor megtalálta a tökéletes embert az alkotmány felülvizsgálatára: Németh Szilárdot

2018 június 18., hétfő 13:37
165

Szájer József mellett Németh Szilárd honvédelmi államtitkár is segíti majd az ősszel induló egy-másfél éves alkotmányrevíziót, amelynek során Orbán Viktor szerint meg kell vizsgálni a módosítandó réseket az Alaptörvényben - számolt be róla az ATV.

Orbán Viktor június elején a Kossuth Rádióban beszélt először arról, hogy ősztől a teljes alkotmányt felülvizsgálják. Megnézik, “mi az, ami bevált, és ami beválhatott volna”, hol maradtak szabályozási rések. Azóta kiderült, hogy egy alkotmányozó testület segíti majd ezt a munkát, az ATV szerint a fő koordinátor Trócsányi László igazságügyminiszter lesz, de számítanak Szájer József fideszes EP-képviselőre is, aki a 2012-ben hatályba lépett “gránitszilárdságú”, de azóta már hatszor módosított Alaptörvényt eredetileg is szövegezte.

Illetve, ezek szerint számítanak Németh Szilárd Fidesz-alelnök, országgyűlési képviselő, honvédelmi államtitkár, pörköltfőző mesterre is, a Fidesz kommunikációjának korábbi öklére, aki rendszeresen főz a párttársaira az évente megrendezésre kerülő kötcsei pikniken:

Fotó: Németh Szilárd/Facebook

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt