Orbán Viktor megtalálta a tökéletes embert az alkotmány felülvizsgálatára: Németh Szilárdot

politika
2018 június 18., 13:37
comments 165

Szájer József mellett Németh Szilárd honvédelmi államtitkár is segíti majd az ősszel induló egy-másfél éves alkotmányrevíziót, amelynek során Orbán Viktor szerint meg kell vizsgálni a módosítandó réseket az Alaptörvényben - számolt be róla az ATV.

Orbán Viktor június elején a Kossuth Rádióban beszélt először arról, hogy ősztől a teljes alkotmányt felülvizsgálják. Megnézik, “mi az, ami bevált, és ami beválhatott volna”, hol maradtak szabályozási rések. Azóta kiderült, hogy egy alkotmányozó testület segíti majd ezt a munkát, az ATV szerint a fő koordinátor Trócsányi László igazságügyminiszter lesz, de számítanak Szájer József fideszes EP-képviselőre is, aki a 2012-ben hatályba lépett “gránitszilárdságú”, de azóta már hatszor módosított Alaptörvényt eredetileg is szövegezte.

Illetve, ezek szerint számítanak Németh Szilárd Fidesz-alelnök, országgyűlési képviselő, honvédelmi államtitkár, pörköltfőző mesterre is, a Fidesz kommunikációjának korábbi öklére, aki rendszeresen főz a párttársaira az évente megrendezésre kerülő kötcsei pikniken:

photo_camera Fotó: Németh Szilárd/Facebook

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.