Már az első meccsük után lemondták az edzésüket a belgák, a nagy fizikai terhelésre hivatkozva

futball
2018 június 20., 07:33
comments 26
[ Error: Hiányzó widget ]

A nagy fizikai terhelésre hivatkozva lemondta a szerdai edzését a belga labdarúgó-válogatott.

A spanyol Roberto Martínez által irányított csapat az eredeti tervek szerint 10 órától tréningezett volna a dedovszki edzőközpontban, de helyette szabadnapot kaptak a játékosok – közölte a szövetség szóvivője. Ezzel együtt a szakvezető és két focista részvételével meghirdetett sajtótájékoztató is elmarad.

A belgák hétfőn 3-0-ra verték Panamát Szocsiban, majd még aznap éjjel visszarepültek a főhadiszállásukra, ahol kedden már edzést vezényelt nekik a kapitány.

A belgák ünneplik a Panama ellen szerzett második góljukat 2018. június 18-án.
photo_camera A belgák ünneplik a Panama ellen szerzett második góljukat 2018. június 18-án. Fotó: Odd Andersen/AFP

A 2014-es vb negyeddöntőse szombaton lép legközelebb pályára, az ellenfele Tunézia lesz. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.