Nem bírta feldolgozni a szakítást, egy hónap alatt 500-szor hívta, és 200 SMS-sel bombázta a volt élettársát

2018 június 20., szerda 10:52
80

A Püspökladányi Járási Ügyészség zaklatás miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki egy nővel élettársi kapcsolatban élt Püspökladányban, de 2017 decembere előtt szakítottak.

A püspökladányi férfi a történteket nem tudta feldolgozni, ezért 2017. december 5. és 2018. január 10. között rendszeresen hívogatta a sértettet, illetve az asszony mobiltelefonjára rövid szöveges üzeneteket küldött. A vádlott a fenti időszakban közel 500 telefonhívást kezdeményezett és több mint 200 szöveges üzenetet küldött a sértettnek, a nőt rendszeresen háborgatva, a mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozva.

A vádlott ebben az időszakban többször küldött olyan szöveges üzenetet a sértettnek, amiben agyonveréssel, illetve megöléssel fenyegette.

A sértett feljelentést tett, a Püspökladányi Járási Ügyészség pedig a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlott ellen volt élettárs sérelmére, személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve, folytatólagosan elkövetett zaklatás bűntette miatt emelt vádat a Püspökladányi Járásbíróságon. A vádiratban pénzbüntetésre tettek indítványt. (Ügyészség)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt