Nem bírta feldolgozni a szakítást, egy hónap alatt 500-szor hívta, és 200 SMS-sel bombázta a volt élettársát

A Püspökladányi Járási Ügyészség zaklatás miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki egy nővel élettársi kapcsolatban élt Püspökladányban, de 2017 decembere előtt szakítottak.

A püspökladányi férfi a történteket nem tudta feldolgozni, ezért 2017. december 5. és 2018. január 10. között rendszeresen hívogatta a sértettet, illetve az asszony mobiltelefonjára rövid szöveges üzeneteket küldött. A vádlott a fenti időszakban közel 500 telefonhívást kezdeményezett és több mint 200 szöveges üzenetet küldött a sértettnek, a nőt rendszeresen háborgatva, a mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozva.

A vádlott ebben az időszakban többször küldött olyan szöveges üzenetet a sértettnek, amiben agyonveréssel, illetve megöléssel fenyegette.

A sértett feljelentést tett, a Püspökladányi Járási Ügyészség pedig a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlott ellen volt élettárs sérelmére, személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve, folytatólagosan elkövetett zaklatás bűntette miatt emelt vádat a Püspökladányi Járásbíróságon. A vádiratban pénzbüntetésre tettek indítványt. (Ügyészség)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.