Negyed évszázad után megszűnik a Viva

ZENE
2018 június 21., 08:42
comments 179

Azt írja a FAZ, hogy a Viacom szerdán Berlinben bejelentette: 25 év után, az év végén megszűnik a Viva tévécsatorna, ami egy ideje már a Comedy Centrallal osztozott egy programhelyen.

A kazincbarcikai Akropolis Discóban csókolózik két fiatal a Club Rotation kamerái előtt 2006-ban.
photo_camera A kazincbarcikai Akropolis Discóban csókolózik két fiatal a Club Rotation kamerái előtt 2006-ban.

A Viva 1993-ban indult el az MTV popzenei csatorna német versenytársaként, 2004-ben vette meg a Viacom. Magyarországra is betörtek, a Z+ helyét vették át, nekik köszönhettük többek között a Club Rotation nevű csodálatos kulturális terméket, de a csatorna tavaly hosszú agónia után kimúlt.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.