279 menekültet fogadott be idén Magyarország

migráció
2018 június 22., 08:21
comments 122

2018 április végéig 708 menedékkérelemről döntöttek a magyar hatóságok, ebből 39,4 arányban született pozitív döntés, így 279 kérvényező kapott védett státuszt.

Közülük 232 embert oltalmazottként ismert el a hatóság, tizenketten befogadotti státuszt kaptak, 35 személyt pedig menekültként ismert el a hatóság. Ehhez képest 2017-ben 4 hónap alatt összesen 28-an kapták meg a menekültstátuszt a hatóságtól.

Eközben a kormány közpénzmilliárdokat költött arra, hogy a migrációt meg kell állítani, az etnikai homogenitást pedig védeni kell. (mfor)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.