NoÁr: Ha van egy szír barátom, szarul kell magam érezni?

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Abból látszik, hogy mekkora a baj, hogy már Molnár Áron is kezd elmenni a We are the world irányába. A rendszerkritikus rapper, akit legutóbb a Figyelő mószerolt be, most az egykori Fekete Vonat énekesnőjével, Mohamed Fatimával állt össze egy dal erejéig, ami röviden összefoglalva arról szól, hogy hogy lezüllött ez a rasszistává trenírozott ország, és hogy tenni kéne valamit a migránsozás és a gyűlölködés ellen. NoÁr ezek szerint nem tudja, hogy „A határ olyan, mint a tojás héja, ha nincsen héja a tojásnak, akkor azt a tojást megsütik és megeszik”.Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.