NoÁr a Figyelő bemószerolásáról: Az egész az ellen megy, amiért csináltam

politika
2018 május 23., 06:12
comments 81

"A legnagyobb probléma, hogy ennek az egésznek politikai színezetet adtak. Az ellen megy, amiért csináltam ezt az egészet," mondta a Figyelő cikkéről Molnár Áron a HírTV Egyenesen című műsorában kedden este. Hozzátette: 

az oktatás szerinte nem politika, hanem közügy. 

Nem tudja, hogy végül lett-e bármilyen következménye a hetilap írásának, a Belső-Pesti Tankerületi Központ eljárt-e valamilyen módon Koromné Beck Zsuzsanna igazgatóval szemben. Molnár kijelentette:

"nem akarok olyan országban élni, ahol egy ilyen dolognak következménye van."

Molnár határozottan állította, hogy 

"a Figyelő egyébként soha nem kereste meg az igazgatónőt a kérdéseivel."

Annak ellenére, hogy erre hivatkozva, hogy Koromné nem válaszolt nekik, keresték meg az illetékes tankerületi központot. 

link Forrás

Molnár Áronnal áprilisban készítettünk interjút, akkor elmondta, hogy videója semmilyen üzleti célt nem szolgál. Az alkotók, a tanárok és a diákok is ingyen, szívességből vettek benne részt.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.