NoÁr a Figyelő bemószerolásáról: Az egész az ellen megy, amiért csináltam

"A legnagyobb probléma, hogy ennek az egésznek politikai színezetet adtak. Az ellen megy, amiért csináltam ezt az egészet," mondta a Figyelő cikkéről Molnár Áron a HírTV Egyenesen című műsorában kedden este. Hozzátette: 

az oktatás szerinte nem politika, hanem közügy. 

Nem tudja, hogy végül lett-e bármilyen következménye a hetilap írásának, a Belső-Pesti Tankerületi Központ eljárt-e valamilyen módon Koromné Beck Zsuzsanna igazgatóval szemben. Molnár kijelentette:

"nem akarok olyan országban élni, ahol egy ilyen dolognak következménye van."

Molnár határozottan állította, hogy 

"a Figyelő egyébként soha nem kereste meg az igazgatónőt a kérdéseivel."

Annak ellenére, hogy erre hivatkozva, hogy Koromné nem válaszolt nekik, keresték meg az illetékes tankerületi központot. 

Molnár Áronnal áprilisban készítettünk interjút, akkor elmondta, hogy videója semmilyen üzleti célt nem szolgál. Az alkotók, a tanárok és a diákok is ingyen, szívességből vettek benne részt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.