Itt a bizonyíték: Orbán nem gengszter, hanem gengszterrapper

Orbán Viktorról a Várkert Bazárban tartott a V4-es találkozón készült egy, a normcore-tól nyugatra mindenkinek hadat üzenő divatfotó:

MC Miniszterelnök Úr kicsit becsicskította az öltönyös, karót nyelt komékat!Fotó: Peter Pellegrini/Facebook

A kép magáért beszél: a miniszterelnök egy tőről metszett gengszterrapper, jól letolt, bő gatyában vezényli a visegrádi rosszfiúkat (vö.: Nemzetfők With Attitudes), már a kitörése előtt megnyerve a nemzetközi rapháborút.

Orbán Viktor és a kib*szott kartel elmondja, hogy a kétharmad mire kell

De hogy egy kicsit bővebben is kifejtsem:

Ennyi, bebizonyosodott, hogy téved, aki maffiakormányról beszél, a Fidesz már nem is maffia vagy gang, hanem minimum egy kelet-európai Wu-Tang Clan. Booyah Magyarország, boomshakalaka magyarok!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.