Kitessékelték az étteremből Sarah Sanderst csak azért, mert ő Trump szóvivője

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Sarah Sanders, a Fehér Ház szóvivője a lexingtoni Red Hen étteremben vacsorázott péntek este. Aztán odajött hozzá az étterem tulajdonosa és azt mondta neki, hogy távozzon, mert Donald Trumpnak dolgozik, legalábbis ezt állítja Sanders a Twitteren. 

„Amit tett, jobban árulkodik az ő jelleméről, mint az enyémről. Én mindent megteszek, hogy az embereknek jó legyen, még azoknak is, akikkel nem értek egyet, ezután is így teszek.”

A megnevezett étterem egyelőre nem nyilatkozott újságíróknak. (New York Times)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.