Ronaldót nem hagyják aludni az iráni drukkerek

Hétfőn este 8-kor játszik Irán Portugáliával. Ha esetleg Irán itt nyerni tudna, akkor biztosan továbbjutnak a csoportjukból, mert Marokkót csodával határos módon megverték az első meccsükön, majd kikaptak a spanyoloktól. Így áll most a csoportjuk:

B csoport M Gy D V G+ G- GK P
1. Spanyolország 3 1 2 0 6 5 1 5
2. Portugália 3 1 2 0 5 4 1 5
3. Irán 3 1 1 1 2 2 0 4
4. Marokkó 3 0 1 2 2 4 -2 1

Éppen ezért nagyon fontos a meccs az irániaknak, és a csapat drukkerei tudják is, hogy az ezen a vébén egyébként nem túl szépen játszó portugál válogatott alapembere Cristiano Ronaldo. A drukkerek ezért odagyűltek Ronaldo hotelszobájához, és elkezdtek üvölteni.

Ronaldo próbálta is jelezni a drukkereknek, hogy húzzanak el, mert aludna.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.