Tarlós István pontosított, lehet még Budapesten Red Bull Air Race

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Tarlós István főpolgármester egy hétfő reggeli televíziós műsorban elnézést kért a budapestiektől a hétvégi Red Bull Air Race okozta kellemetlenségek miatt és bejelentette, amíg ő a főpolgármester, nem lesz többé ilyen verseny a belvárosban.

Egészen pontosan azt mondta, hogy "ilyen botrányos zűrzavar nem fordulhat elő a városban".

Úgy látszik, hogy a főpolgármester kicsit félreérthetően fogalmazott, a magyar sajtó egy része ugyanis ebből azt szűrte le, hogy nem lesz több Air Race Budapesten. Tarlós azonban napközben több újságnak is pontosított, és hangsúlyozta,

csak akkor vétózza meg a rendezvényt, ha ilyen feltételekkel akarják újra megrendezni.

Azaz simán lehet jövőre is Red Bull Air Race, ha a főpolgármester úgy ítéli, hogy az kisebb zűrzavarral fog járni, mint az idei.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.