Egy kaposvári férfi a konditeremben árulta a tiltott, tesztoszteront tartalmazó doppingszereket

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség üzletszerűen elkövetett teljesítményfokozó szerrel visszaélés bűntettével vádol egy kaposvári férfit, aki edzőteremben árult tiltott teljesítményfokozó szereket - közölte a Somogy Megyei Főügyészség.

A vádlott 2016 februárja és 2017 májusa között összesen 330 500 forint értékben két ismerősének adott el egy kaposvári edzőteremben többször is olyan kereskedelmi forgalomba nem hozható, a sportbeli dopping elleni nemzetközi egyezményben tiltott szerként szereplő, többek között tesztoszteront és sztanazolt tartalmazó szereket, közismert nevükön anabolikus szteroidokat.

A büntetlen előéletű vádlottal szemben az ügyészség felfüggesztett börtön fokozatú szabadságvesztés kiszabását és vagyonelkobzást indítványozott.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.