Egy kaposvári férfi a konditeremben árulta a tiltott, tesztoszteront tartalmazó doppingszereket

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség üzletszerűen elkövetett teljesítményfokozó szerrel visszaélés bűntettével vádol egy kaposvári férfit, aki edzőteremben árult tiltott teljesítményfokozó szereket - közölte a Somogy Megyei Főügyészség.

A vádlott 2016 februárja és 2017 májusa között összesen 330 500 forint értékben két ismerősének adott el egy kaposvári edzőteremben többször is olyan kereskedelmi forgalomba nem hozható, a sportbeli dopping elleni nemzetközi egyezményben tiltott szerként szereplő, többek között tesztoszteront és sztanazolt tartalmazó szereket, közismert nevükön anabolikus szteroidokat.

A büntetlen előéletű vádlottal szemben az ügyészség felfüggesztett börtön fokozatú szabadságvesztés kiszabását és vagyonelkobzást indítványozott.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.