Maradona úgy megkészült, hogy járni nem bírt, vállon vitték ki a lelátóról

ÉLET
2018 június 26., 21:04
comments 209

Néha, amikor igazi alkalom van, a legrutinos partirókák is elkövetik a tejfelesszájú kezdők örök hibáját: Diego túl korán kezdte a meccs előtti melegítést, és lefújásra úgy megkészült, hogy a továbbjutást kiharcoló argentin gladiátorok kénytelenek lesznek nélküle nekivágni a szentpétervári éjszakának.

link Forrás

Maradona élete meccsét játszotta a lelátón, és végül sameszainak kellett vállukon becipelniük a VIP páholyba, ahol kevés hiányzott ahhoz, hogy az asztallal együtt magával rántsa a kaviáros tálakat. A személyzet székkel siet segítségére, de a leülés sem ment zökkenőmentesen.  

A kép az asztalt túloldalt Maradona-mezben biztosító fickóval lesz kerek: ő egy ideig csak unottan nézegeti a magatehetetlen embert, akinek a mezét viseli, aztán tétlenségében inkább bekap egy sajtot. 

Egyes értesülések szerint Maradonát kórházba kellett szállítani. 

TBG még a meccs alatti teljesítménye alapján azt írta, ebben a tempóban Diego a nyolcaddöntőig sem húzza ki. Az a meccs Kazanyban lesz, a franciák ellen, és szombaton, délután 4-től rendezik meg. (La Nacion)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.