A Videoton és a Kisvárda összecsapásával kezdődik az NB 1

futball
2018 június 27., 13:20
comments 61

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették az OTP Bank Liga 2018/19-es idényének sorsolását, az első fordulóban a címvédő Videoton az újonc Kisvárdát fogadja. Szinte szimbolikus, hogy Orbán egyik kedvenc milliárdosának, Garancsi Istvánnak a klubja a miniszterelnök kegyeiből kikerült Seszták Miklós városának futballcsapatával csaphat össze.

Orbán Viktor miniszterelnök és Garancsi István, a Videoton FC tulajdonosa a lelátón a Rosenborg győzelmével záruló DVSC-meccsen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. július 30-án.
photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök és Garancsi István, a Videoton FC tulajdonosa a lelátón a labdarúgó Európa Liga-selejtező 3. fordulójában játszott Debreceni VSC–Rosenborg meccsen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. július 30-án. Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Az MLSZ közölte azt is, hogy a nyitókörben az elmúlt szezonban ezüstérmes Ferencváros is hazai pályán kezd, a kieséstől csak az utolsó fordulóban megmenekült DVTK ellen. A bronzérmes és Magyar Kupa-győztes Újpest a másodosztályból bajnokként feljutó MTK-t látja vendégül.

A rangadók közül a Ferencváros-Videoton összecsapást a 7., míg a Ferencváros-Újpest találkozót a 9. fordulóban rendezik.

A következő szezon 2018. július 21-én kezdődik, és 2019. május 19-ig tart. A csapatok ezúttal is háromszor mérkőznek meg egymással. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.