Mészáros Lőrinc keze beleszorult a közpénzes bödönbe

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A 24.hu írta meg, hogy „nyílt eljárásban” 3 milliárd forint keretösszegű közbeszerzést „nyert” Mészáros Lőrinc családi cége, a Mészáros és Mészáros Kft. és a siófoki VABEKO Kft. gázelosztó vezetékek építésére az állami tulajdonú közműcéggel, az NKM Földgázhálózati Kft.-vel. (Mondjuk ki más, ha nem a gázszerelőből lett dollármilliárdos értene hozzá a leginkább?)

A Közbeszerzési Hatóság honlapján megjelent hirdetmény szerint a két cég végzi a vezetékek tervezését és egyéb munkálatokat is.

A cégek alvállalkozókat fognak igénybe venni a PE hegesztéshez, az acélhegesztéshez, a műszaki vezetéshez, a földmunkához, a burkolati bontáshoz és a helyreállításhoz. Az NKM Földgázhálózati Kft. a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól kapott engedély alapján földgázelosztási tevékenységet végez. (24.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.