Sikerült összehozni azt a gólt, ami a vébé szimbóluma is lehetne: öngól 11-esből

Még tartanak a csoportmeccsek, de messze megdöntötte máris a befújt 11-esek rekordját a mostani világbajnokság, köszönhetően a videóbírónak.

Hogy miért van emellett rekordszámú öngól is (nyolc), annak ilyen közvetlen műszaki-technológiai okai nincsenek. 

És mostanra valósággá vált, amiről a statisztika szerelmesei csak álmodtak: tegnap este megszületett a világbajnokságon a rekordok rekordja, 

az öngól 11-esből. 

Pazar találat volt, a Svájc-Costa Rica meccsen esett a 89. percben, Sommer kapust érte a megtiszteltetés, aki egyébként az egész meccsen remekül védett, a meccs összefoglalója itt olvasható. 

Szegény Sommer:

Fotó: DIMITAR DILKOFF/AFP

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.