Sikerült összehozni azt a gólt, ami a vébé szimbóluma is lehetne: öngól 11-esből

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Még tartanak a csoportmeccsek, de messze megdöntötte máris a befújt 11-esek rekordját a mostani világbajnokság, köszönhetően a videóbírónak.

Hogy miért van emellett rekordszámú öngól is (nyolc), annak ilyen közvetlen műszaki-technológiai okai nincsenek. 

És mostanra valósággá vált, amiről a statisztika szerelmesei csak álmodtak: tegnap este megszületett a világbajnokságon a rekordok rekordja, 

az öngól 11-esből. 

Pazar találat volt, a Svájc-Costa Rica meccsen esett a 89. percben, Sommer kapust érte a megtiszteltetés, aki egyébként az egész meccsen remekül védett, a meccs összefoglalója itt olvasható. 

Szegény Sommer:

Fotó: DIMITAR DILKOFF/AFP

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.