Az megvan, amikor Putyin, Ronaldo, Matthäus és a FIFA elnöke elmegy egy gyerekfocimeccsre?

futball
2018 június 28., 11:40
comments 83
Balról jobbra: Ronaldo, Gianni Infantino, Vlagyimir Putyin és Lothar Matthäus a Vörös téren felállított futballparkban.
photo_camera Balról jobbra: Ronaldo, Gianni Infantino, Vlagyimir Putyin és Lothar Matthäus a Vörös téren felállított futballparkban. Fotó: Alekszej Nikolszkij/Szputnyik

Nagy nap a mai, megvalósul egy eddig nem is létező vicc: Vlagyimir Putyin orosz elnök, Gianni Infantino FIFA-elnök, Lothar Matthäus egykori magyar szövetségi kapitány és az igazi Ronaldo, a brazil világbajnok labdarúgó bement egy gyerekfocimeccsre, hogy az orosz államfő megnyissa azt. Meg is nyitotta:

Vlagyimir Putyin rálövi a kapura a labdát 2018. június 28-án.
photo_camera Vlagyimir Putyin rálövi a kapura a labdát 2018. június 28-án. Fotó: Jurij Kadobnov/AFP

Itt mozgóképen is látható a jeles esemény: Putyin szerényen odapöcköli a labdát az egyik kapuba, majd amikor a FIFA elnöke jönne a másik kapura, az merészen kiugratja az orosz elnököt, aki úgy rálövi, hogy éppen csak tudja védeni a névtelen kisfiú, az utolsó ember, Aki Megállította Putyint.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.