Az öcsödi asszonyok egy hét múlva elkészülnek a Parlamentbe szánt gigaperzsaszőnyeggel

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Dankó Béla fideszes parlamenti képviselő a Facebookon bejelentette, hogy kb. egy hét múlva elkészül az a 150 m2-es szőnyeg, ami hamarosan az országház Felsőházi termét fogja díszíteni.

Ahogy arról tavaly beszámoltunk, a 7,3×20,8 méteres, 12 színből álló perzsaszőnyeghez kellett tonna fonál és 7 tapasztalt szövőnő, akik 1 csak napi 6 centimétert haladtak.

Dankó szerint „a kézzel készülő szőnyeg elkészítéséhez másfél év, 15 millió csomó és különleges szaktudással rendelkező, ügyes hölgyek kellettek”.

A teremben korábban is egy 1970-ben készült szentandrási szőnyeg volt.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.