Hurrá, csapadék!

Megmondtam tegnap, hogy ma már melegebb lesz. Minden jel szerint igazam is lesz. Az érdem persze a meteorológiáé, mai előrejelzésük szerint csütörtökön már a 28 fokot is elérheti a csúcshőmérséklet.

A nap másik jellemző időjárási eseménye a záporeső és a zivatar lesz, Győr-Moson-Soprontól Vason, Zalán és Somogyon át egészen Baranyáig már most esik, néhol intenzívebben is.

Délelőtt a nyugati határvidékhez a keleti határvidék és a Kiskunság is csatlakozik. Ekkor még országszerte felhős lesz az idő, de a felszakadozó felhőzet közül a Balatontól keletre már kibukkanhat a nap. A nyugati határszélen 15-18, az ország többi részében 19-23 fok várható.

Délután már mindenhol kisüthet a nap, a levegő nyugaton is 20 fok fölé melegedik, délen és keleten pedig már 26-28 fok lesz. És zivatarok. Mindenfele. El ne ázzanak!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.