Debilitástörténeti mérföldkő: A Pesti Srácok bemószerolta a Heti Válaszost, hogy Soros emberével parolázik, de a rendezvényen ott volt a Magyar Idők munkatársa is

Képzeljük el, hogy az 50-es években két ÁVH-s annyira hülye, hogy miután együtt bemennek a vallatóhelyiségbe kikérdezni valakit, véletlenül egymás körmeit kezdik el tépkedni. Na, nagyjából ugyanez történt most a Pesti Srácok nevű, kormánypénzeken és kormányközeli hirdetésekből élő propagandablog névtelen munkatársával.

Ő arról írt, hogy Michael Roth, a német külügyminisztérium európai ügyekért felelős államtitkára tartott egy sajtóbeszélgetést, amin civilszervezetek képviselői mellett újságírók is részt vettek. Ráadásul olyan újságírók is, akik nem szimpatikusak a Pesti Srácok szerkesztőségének, mert nem ugyanúgy gondolkodnak a világról, ahogyan ők.

Michael Roth a lap szerint „Magyarország egyik fő bírálója”, emiatt pedig ugye Soros embere.

A Pesti Srácok munkatársa kiszúrta a Roth Twitterére feltöltött fotón a Heti Válasz újságíróját, Stumpf Andrást is, és mivel a Heti Válasz a Simicska-Orbán balhé óta nem eléggé kormánypárti a Pesti Srácok ízlésének, írtak egy cikket arról, hogy Stumpf „nem más, mint az a fajta Tamás bátya a liberálisok körében, aki megtestesíti az »európai értelmében vett jó konzervatívot«, aki képes alkalmazkodni és gombnyomásra kritizálni a nyilvánvalóan széljobbra tolódó Fidesz-kormányzatot”, és hogy Stumpf bizonyára Roth egyik „parancsra pattanó katonája” lett.

A gond azzal van, hogy Roth képén ott van Kottász Zoltán, a Magyar Idők és a Karc FM munkatársa is.

A kormány zászlóshajó-napilapjának munkatársát persze nem soroskatonázta le a Pesti Srácok, csak - miután valaki szólt nekik, hogy Kottász is szerepel a képen - frissítették a cikküket azzal, hogy „Az érintett újságírót levélben kerestük, milyen okból szerepel az említett képen. Válasza érkeztével cikkünket frissítjük!”

Vajon mit fog válaszolni?

A debilitás mérföldkövét egyébként ezen a linken lehet elérni.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.