Cavani találkozott minden focista rémálmával, a Láthatatlan Védővel

Miközben napok óta mindenki Luis Suárez óriási színészkedéséről beszél (Rényi kolléga például arról írt, hogy nem hiszi, hogy élő ember futballpályán valaha ilyen mennyiségű fájdalmat érezhetett), amit közelről megszakértett az ekkor még a világbajnokságon résztvevő Cristiano Ronaldo is, méltatanul kevés figyelmet kapott a meccs hősének, Edinson Cavaninak a háttérben bemutatott produkciója.

Cavani ellenállhatatlan volt a meccsen, csak a láthatatlan fal tudta megállítani. 

De csak egyszer. Cavani a baleset után a 62. percben belőtte a második gólját. A duplázó csatárt aztán a 74. percben le kellett cserélni sérülés miatt. Friss hír az állapotáról, hogy a vádlisérülése várhatóan nem jön rendbe a franciák elleni negyeddöntőig. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.