Kilenc nap után találták meg a barlangban eltűnt thai gyerekeket

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Thaiföldön élve találták meg azt a 12 gyereket és az edzőjüket, akik kilenc napja tűntek el egy barlangban. A hír a tartomány kormányzója is megerősítette. 

A 11-16 éves fiúk a 25 éves edzőjükkel együtt kirándultak a Tham Luang Nang Non barlangban, Chiang Rai tartományban. A barlang turistalátványosságnak számít, kilométeres járatai vannak a föld alatt. De az esőzések miatt a vízfolyás megáradt, ami miatt a barlang megtelt vízzel. A mentőalakulatok bíztak abban, hogy a gyerekeknek sikerült biztonságos helyet találniuk. (BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.