Kilenc nap után találták meg a barlangban eltűnt thai gyerekeket

Thaiföldön élve találták meg azt a 12 gyereket és az edzőjüket, akik kilenc napja tűntek el egy barlangban. A hír a tartomány kormányzója is megerősítette. 

A 11-16 éves fiúk a 25 éves edzőjükkel együtt kirándultak a Tham Luang Nang Non barlangban, Chiang Rai tartományban. A barlang turistalátványosságnak számít, kilométeres járatai vannak a föld alatt. De az esőzések miatt a vízfolyás megáradt, ami miatt a barlang megtelt vízzel. A mentőalakulatok bíztak abban, hogy a gyerekeknek sikerült biztonságos helyet találniuk. (BBC)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.