Los Angelesbe igazol LeBron James

sport
2018 július 02., 04:34

Másodszor is elhagyja Clevelandet korunk Michael Jordanje. LeBron James négyéves, 154 millió dolláros szerződést kötött az elmúlt időszakban a klub történetéhez méltatlanul szereplő Los Angeles Lakersszel.

LeBron James
photo_camera LeBron James Fotó: Melissa Majchrzak/AFP

A 33 éves, háromszoros NBA-bajnok James az elmúlt nyolc szezon mindegyikében döntőt játszott aktuális csapatával, a Miami Heattel, illetve a Clevelanddel. Ez egyelőre nem tűnik egyszerűnek a Los Angelesszel, ahol nem túl acélos keret várja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.