Neymar újradefiniálta a fetrengés fogalmát

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

2-0-re verte Brazília Mexikót a nyolcaddöntőben, Neymar pedig egy góllal és a másik gól előkészítésével a meccs főszereplője volt, de tegyük a szívünkre a kezünket (ne túl durván, mert még összeesünk a földön):

a brazil csatárra nem emiatt fogunk emlékezni a mai napról, hanem azért, amit a talajon előadott.

Persze egyáltalán nem volt szép, ahogy a mexikói Layún rátaposott a lábára (lapot is érhetett volna), de Neymarnak a reakcióval sikerült messze túlszárnyalni ezt.

Fotó: KIRILL KUDRYAVTSEV/AFP

A brazil eddig is a műfaj nagyja volt, de most tényleg újradefiniálta a fetrengés fogalmát: 

már nemcsak vízszintesen, de a talajtól elemelkedve is képes látványos fájdalomgörcsöket produkálni 

- amik aztán néhány pillanattal később varázsütésre tűntek el.

Az ikonikus kép:

Ahogy Gary Lineker írta: Neymarnak van a legalacsonyabb fájdalomküszöbe azóta, hogy futballstatisztikák készülnek.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.