8 csecsemő meggyilkolásával gyanúsítanak egy brit kórházi dolgozót

külföld
2018 július 03., 16:33
comments 96

2015 márciusa és 2016 júliusa között 17 csecsemő halt meg az észak-angliai Chester kórházának újszülöttosztályán, és másik 15 baba állapota romlott le nehezen megmagyarázható körülmények között, igaz, ők nem haltak meg. A szokottnál magasabb halálozási arány okainak felderítésére vizsgálatot indított az intézmény, majd tavaly májusban a rendőrség is.

photo_camera A kórház bejárata Fotó: Wikipedia by Dennis Turner, CC BY-SA 2.0

Kedden pedig ennek eredményeképp a rendőrség őrizetbe is vette a kórház egyik dolgozóját. A nőt 8 csecsemő meggyilkolásával és további 6 gyilkossági kísérlettel vádolják, de nem árultak el több részletet, ugyanis a rendőrségi közlemény szerint a nyomozás még mindig nincs lezárva. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.