A legújabb videón már nevetgélnek a barlagban rekedt thai gyerekek

Jól van az a 12 thai fiú, akiket hétfőn kilenc napnyi keresés után találtak meg egy elárasztott barlangban. A búvárok már speciális takarókat is vittek nekik, amik megvédik őket a hidegtől. A thai haditengerészet legújabb videóján megköszönik, hogy segítenek nekik, és elmondják, hogy az egészségük rendben van. A körülményekhez képest a hangulatuk is jó. 

Mivel a barlang még mindig tele van vízzel,  akár több hónapig is eltarthat, amíg felszínre hozzák őket, mert a vízszint apadására ennyi idő kellhet. A csoportnak addig búvárórákat adnak, és naponta ellátják őket tápanyagban dús élelmiszerrel és gyógyszerekkel.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.