A legújabb videón már nevetgélnek a barlagban rekedt thai gyerekek

Jól van az a 12 thai fiú, akiket hétfőn kilenc napnyi keresés után találtak meg egy elárasztott barlangban. A búvárok már speciális takarókat is vittek nekik, amik megvédik őket a hidegtől. A thai haditengerészet legújabb videóján megköszönik, hogy segítenek nekik, és elmondják, hogy az egészségük rendben van. A körülményekhez képest a hangulatuk is jó. 

Mivel a barlang még mindig tele van vízzel,  akár több hónapig is eltarthat, amíg felszínre hozzák őket, mert a vízszint apadására ennyi idő kellhet. A csoportnak addig búvárórákat adnak, és naponta ellátják őket tápanyagban dús élelmiszerrel és gyógyszerekkel.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.