Egy szlovák férfi angol lányokat ütlegelt egy budapesti vonaton

Az Express brit bulvárlap arról számolt be, hogy egy liverpooli nagymama riasztotta az újságot percekkel azután, hogy a 19 éves unokáját és a barátnőit egy férfi megtámadta Budapesten, a Prágába tartó vonaton.

Videóra is vették a támadót, egy – talán az ötvenes éveiben járó – szlovák férfit, aki éppen üvölt velük, és többször is megüti őket. Az egyik lánynak a szeme is belilult az egyik ütéstől.

Az incidens állítólag azzal kezdődött, hogy a vonaton mellettük ülő férfi egy üveg vizet vágott a lányokhoz – akik a Leedsi Egyetemre járnak, és az első évük után egy európai körutazásra jöttek –, erre az öt lány elmenekült a kocsiból, de a férfi utánuk ment, ők pedig filmre vették, hogy legyen bizonyítékuk a támadásra.

A vonat személyzete állítólag csak annyit reagált, hogy rászólt a férfira, üljön egyedül egy fülkében, távol a lányoktól, és viselkedjen, vagy 40 eurós büntetést kap. Pedig még a rendőrséget is kihívták. (Express)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.