Elviszik a katonákat a kerítéstől

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Magyar Idők kormányzat-közeli forrásoktól és Toroczkai Lászlótól úgy értesült, hogy visszavonják a katonákat a déli határtól, a kerítéstől. Ezt a migrációs helyzet indokolja, azaz alig érkeznek emberek onnan. 

Rendőrök továbbra is óvják a kerítést és a határt, de az állandó katonai felügyeletre úgy látszik, hogy már nincs szükség. 

A lap hangsúlyozza, hogy a Stop Soros törvény is óvja a lakosságot immár. (Magyar Idők)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.