Elviszik a katonákat a kerítéstől

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Magyar Idők kormányzat-közeli forrásoktól és Toroczkai Lászlótól úgy értesült, hogy visszavonják a katonákat a déli határtól, a kerítéstől. Ezt a migrációs helyzet indokolja, azaz alig érkeznek emberek onnan. 

Rendőrök továbbra is óvják a kerítést és a határt, de az állandó katonai felügyeletre úgy látszik, hogy már nincs szükség. 

A lap hangsúlyozza, hogy a Stop Soros törvény is óvja a lakosságot immár. (Magyar Idők)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.